Ett besök på Öppna Förskolan på Jamtli


Där fick den som ville testa på att baka småkakor i järnspisen.
Elicia tyckte att det var jätte kul =0)
Efter besöket på Förskolan for vi till Myrviken, där ville hon fortsätta med att baka ;)
Att man inte baka småkakor oftare??
Det är ju busenkelt och jätte gott.
Man gör en vanlig mördeg och på den kan man göra många olika sorters kakor.
Den här gången gjorde vi små hallongrottor och vaniljkakor (med kanel & socker på) av samma smet.
Nästa gång tänkte jag dela upp den och tillsätta bittermandelarom i en del för att göra Finska pinnar och cacao i andra så får det bli chokladkakor.
Dom gräddas på 175 grader i ca 12 min.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0